Automate your Marketing
with Womplify




 
creative nature*happening photographer*0122618947

By: c r e a t i v e n a t u r e

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Jun-2009 08:21 Email | Share | | Bookmark
Time to say..

 

Dah lama giler saya layan fotopages.. daripada nobody in photography.. until now.. saya jadik somebody... walaupun tak somebody sangat.. tapi saya rasa, saya boleh berbangga dengan apa yang saya perolehi..

So.. saya rasa.. its time to me to cabut already from fotopages.. and saya rasa memang dah ramai pun meninggalkan arena fotopages nih.. Bukan tak suka dengan fotopages.. tak baik korang.. sedangkan tempat jatuh lagikan dikenang.. ini kan pulak kan... hehehhee..

pahit manis.. senyum.. menangis saya ngan fotopages ni for sure takleh lupa punya...

so.. hope relation kita semua tak setakat ini... keep updating me at my blog http://gmoxxs.blogspot.com

so.. keep on rocking babeeeehhhh.. hehehehe.. bubbye..


Tuesday, 12-May-2009 03:25 Email | Share | | Bookmark
Soon :: Azrool & Putri

 
Another Soon Entry.... berapa banyak daaa pending nih...



Monday, 4-May-2009 11:02 Email | Share | | Bookmark
Soon... Put & Vibrate

 


Lama giler tak update kat fotopages nih.... actually saya memang dah jarang giler layan fotopages lately... memang update blog je.. anyway.. this will be coming entry after entry Din and Eli nanti.. hehehhe

gmoXxs
| p e r s o n a l |
| THE BEAUTY makeup services
| My story |

*all copyright reserved. by Creative Nature resources


Sunday, 5-Apr-2009 01:57 Email | Share | | Bookmark
soon..

 


Thursday, 2-Apr-2009 02:36 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertandang :: Zaizam & Asmaliana :: Pandan Lake Club

 
 
 
View all 4 photos...

It such a lovely experience sebab saya dapat mendera pengantin untk amek gambar dalam hujan... hehehhe... memang tu adalah plan B aje sebab masa samapi tengahari tu, panas terik yang sangat panas..

Kusangka kan panas sampai kepetang, rupanya hujan ditengah hari... huhuuhu.. memang tak sangka la.. and thank god zaizam and yana ni memang very sporting untuk masuk dalam hujan tu.. serious basah la baju dorang... and saya.. sama dengan jugak la... takkan penganjin je yang boleh basah.. kesian la dorang kan...









Saya memang jarang upload kat sini.. only for occasion and event aje.. kalau nak baca lebih.. just go to my BLOG ek... COW SIN

gmoXxs
| p e r s o n a l |
| THE BEAUTY makeup services
| My story |

*all copyright reserved. by Creative Nature resources


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net